Brezplačna poštnina pri nakupih nad 50€.

Search
Close this search box.

Brezplačna poštnina pri nakupih nad 50€.

Search
Close this search box.

Nasveti za nego in pravilno uporabo izdelkov

Na sliki je v kompozicijo postavljenih šest različnih izdelkov. Prvi z leve škatlica modro rdeče barve, napis Balzam Cicaleine za razpokano kožo. Druga tuba je rdeče barve, napis Akileine krema za mrzla stopala s toplotnim učinkom. Poleg je modro bela tuba, napis Vita Citral Hydra-défense, krema proti suhi in hrapavi koži na dlaneh. Zraven nje je škatlica sinje modre in bele barve, napis Akilhiver Akilwinter, zaščitna krema za mraz in veter. Nad njo je stik modre barve z belim pokrovčkom, napis Vita Citral stik za obnovo in navlažitev poškodovanih ustnic SPF 15. Čisto na desni je rdeče bela škatlica, napis Vita Citral TR+ balzam za zelo suhe in poškodovane ustnice.

Da bi čim lažje in hitreje našli odgovor na vprašanje, smo za vas zbrali najpogostejša vprašanja naših strank in pripisali odgovore. Če odgovora zase ne boste našli, nas lahko kontaktirate na info@lepoteka.si. Veseli bomo vsakega vprašanja.

O prevzemu izdelkov

Ali je mogoč osebni prevzem izdelkov? 

Osebni prevzem je vedno mogoč po predhodnem dogovoru. Lahko pa želene izdelke naročite v najbližji lekarni in se tam dogovorite za osebni prevzem.

Ali je vaše izdelke mogoče kje osebno kupiti? 

Fizične trgovine nimamo, so pa naši izdelki na voljo v številnih lekarnah in izbranih kozmetičnih salonih.

Katere lekarne imajo vaše izdelke? 

Vse lekarne imajo možnost naročiti naše izdelke, če jih nimajo na zalogi. Dobijo jih v dnevu ali dveh, odvisno od velikosti kraja. Najbolje, da pokličete v najbližjo lekarno in jih naročite. Sporočite jim polno ime izdelka, ki ga želite naročiti. Za pomoč pri naročilu izdelka v lekarni se lahko obrnete tudi na nas.

V meni najbližji lekarni v Ljubljani ne vedo nič o vaših pilah ali kremah. Kako to?

Nekatere lekarne so dobro založene z našimi izdelki (večina Gorenjskih lekarn in Goriške lekarne, nekatere zasebne lekarne (Ig, Žužemberk, Brod …), druge pa jih naročajo po povpraševanju strank. Prav vse imajo možnost naročanja preko dobaviteljev. Morda jih je le treba spomniti na to možnost.

Ali pošiljate vaše izdelke tudi v tujino?

Ne, izdelke pošiljamo le znotraj ozemlja Republike Slovenije.

Ali so vaši izdelki testirani na živalih?

Po zakonu noben kozmetičen izdelek, ki se prodaja na evropskem trgu, ne sme biti in tudi ni testiran na živalih. Tako tudi noben izmed naših izdelkov ni testiran na živalih, ne glede na to, ali je to na ovojnini navedeno ali ne.

Nega stopal 

atravmatske pile

Barve pil so različne zato, da jih družinski člani lahko ločijo med seboj.

Kako pogosto lahko uporabim pilo za odstranjevanje trde kože?

Svetujemo uporabo na vsakih 1014 dni, vmes pa priporočamo vsakodnevno nego stopal s kremo, ki ustreza vašim stopalom. 

Sem diabetik. Kako pogosto lahko uporabljam pilo za odstranjevanje trde kože? 

V primeru izrazito suhe, trde kože na začetku svetujemo uporabo dvakrat na teden. Nato zadošča enkrat na teden, lahko tudi na 10 dni. 

Kako močno oz. kako dolgo je treba drgniti odmrlo kožo s trdih pet in stopal?

Drgnite toliko časa, da odstranite trdo kožo. Raje pustite malo več trde kože, kot da je odstranite preveč. Najbolje, da preverite na otip.

Kako pravilno vzdrževati pilo? Piše, da se z njo pili na suho in da se je ne moči. Je po uporabi res ne smem sprati pod vodo? Ne bi je rada uničila.

Priporočamo suho piljenje in prav tako samo suho čiščenje pile. Po uporabi z njo “potrkajte” ob rob banje ali po brisači. Za čiščenje lahko uporabite tudi staro zobno ščetko. Močenje res ni potrebno. 

Ali je barva pile pomembna oz. je med njimi kakšna razlika po namembnosti?

Razen barve med pilami ni razlik. Barve so različne zato, da jih družinski člani lahko ločijo med seboj. Zaradi higiene poudarjamo, naj ima pila (tako kot zobna ščetka) samo enega lastnika in si je tudi družinski člani med seboj ne izposojajo.

Je res, da pogosto piljenje pospešuje nastajanje trde kože?

Drži. S prepogostim odstranjevanjem trde kože oz. če je odstranimo preveč, res pospešimo proces nastajanja nove. Prav zato svetujemo piljenje zgolj na 10–14 dni. 

Ali ne poteka pravilno piljenje vedno le v eno smer?

Naša pila ne cefra kože, zato lahko z njo pilite v vse smeri. Najprej uporabite trdo stran, potem kožo zgladite še s fino.

nega stopal 1

Suho piljenje, celjenje razpok z balzamom Cicaleine in nega suhe kože z balzamom Hydra-defense.

Kupila sem paket “Zmagovalna kombinacija za urejena stopala” in ne vem, kako pravilno uporabljati izdelke v njem.

Za vsak izdelek so na spletni strani podana navodila. Priporočamo, da jih pregledate, lahko pa na hitro povzamemo bistvo: atravmatsko pilo uporabljajte na suho, po tem si umijte noge in jih dobro osušite. Prva krema (Balzam Cicaleine) je namenjena razpokani koži. Druga krema (balzam Hydra defense) pa izsušeni/suhi koži, ki ji primanjkuje vlage.

Kako ukrepati pri stopalih z velikimi razpokami, ki so postale prave rane?

Za začetek priporočamo uporabo naše atravmatske pile, s piljenjem s svetlo (fino) stranjo, s katero najprej odstranite trdo kožo. Najbolj prizadetim delom kože se pri prvem piljenju raje izognite. Po piljenju si umijte noge in jih dobro osušite. Najprej je treba zaceliti razpoke oz. ragade, zato nanje nekaj dni nanašajte samo Balzam Cicaleine. Na preostalih delih podplata uporabite hranilno kremo za noge Nutri repair. V dveh tednih bi se moralo stanje izboljšati. Ko se razpoke zacelijo, priporočamo vzdrževalno nego s piljenjem in uporabo kreme Nutri repair ali Akildia.

Kaj predlagate za suho, razpokano kožo na podplatih? Pred enim tednom sem bila na pedikuri in v resnici ne vidim učinka.

Za suho in razpokano kožo predlagamo Balzam Cicaleine. Ko se bo stanje izboljšalo, nego nadaljujte z uporabo kreme Akildia. V osnovi je namenjena diabetikom, a je zelo učinkovita pri vseh, ki so nagnjeni k razpokam in trdi koži. Ko bo koža resnično obnovljena in nahranjena, pa priporočamo uporabo kreme Nutri repair.

Urea; koliko je vsebujejo vaše kreme?

Akileine balzam za trdo kožo stopal vsebuje 15-% ureo.

Katero kombinacijo izdelkov naj kupim za odstranjevanje trde kože in nego stopal? V zadnjem času imam velike težave z nastajanjem kurjih očes na enem stopalu in me zanima, kako ravnati v tem primeru. 

Svetujemo vam Paket za urejena stopala diabetikov ali pa samo uporabo atravmatske pile in Kreme Akildia – tudi če nimate diabetesa. Z redno vsakodnevno nego stopal se bo njihovo stanje popravilo. Glede nastajanja kurjih očes predlagamo, da preverite obutev in morebitno nepravilno hojo (obremenjevanje stopal). Verjetno bi pomagal tudi Akileine čarobni balzam.

Imam suhe pete in si želim, da postanejo spet lepe gladke, brez belih črtic. Katera krema je bolj primerna: Nutri Repair ali Akildia? 

Na podlagi izkušenj najprej priporočamo uporabo naše atravmatske pile in Balzama Cicaleine, nato pa kreme Akildia, če imate zelo suho kožo. Če vam bele črtice počijo (ragade), jih morate dobro spiliti in zaceliti. Ko bo koža resnično obnovljena in nahranjena, priporočamo uporabo kreme Nutri repair oz. da nego nadaljujete kar z uporabo kreme Akildia.

Katera krema je primerna za obnohtno kožico, ko je razpokana?

Balzam Cicaleine je namenjen celjenju vseh vrst razpok, tudi obnohtne kožice. Njegov ozek aplikator omogoča vnos balzama v razpoko.

Iščem primerne izdelke za nego mojih tekaških stopal. Na sprednjem delu stopal imam otiščance. Enkrat na mesec hodim na pedikuro, ampak se mi zaradi veliko teka nenehno delajo otiščanci. Trenutno uporabljam izdelka druge blagovne znamke, ki pa mi ne pomagata, sta bolj za masažo.

Pri vaši situaciji tekaških stopal bi najverjetneje pomagal Akileine čarobni balzam

S stopali nimam kakšnih posebnih težav. Katero kremo mi priporočate za nego? 

Za vzdrževanje lepih stopal toplo priporočamo kremo Akileine Hydra-defense. Naj vas ne zmoti, da je namenjena negi zelo suhe kože na stopalih. Je popolna izbira za vse z negovanimi stopali. Odlična je tudi za poletni čas, saj ni mastna in se hitro vpije.

Kaj svetujete za suha stopala in razcveteno kožo okrog nohtov na roki?

Za nego suhe kože na stopalih priporočamo uporabo kreme Nutri-Repair ali balzam Hydra-defense. Nega kože okoli nohtov pa je odvisna od težave – če je razpokana, uporabite balzam Cicaleine, za nego natrgane obnohtne kožice pa raje serum Ecrinal Nail Repair.

nega stopal 2

Zelena linija je namenjena negi in odpravljanju težav pri močnemu potenju nog.

Hči (13 let) ima (predvidevamo) zaradi čezmernega znojenja stopala popolnoma olupljena. Vsak dan opravlja trening v športni obutvi, zato ima stopala veliko časa prepotena. Kateri izdelek priporočate?

Vzroki, zakaj pride do lupljenja kože, so lahko različni. Lahko je posledica pojava glivic, ni pa nujno, zato je težko na splošno priporočiti najbolj primeren in tudi učinkovit izdelek. Vsekakor svetujemo uporabo Deo biaktivnega spreja proti močnemu potenju nog, s katerim potenje nekoliko zaustavimo, por pa vseeno ne zapremo v celoti. Po 14-dnevni uporabi predlagamo nadaljevanje nege z Akileine kremo proti močnemu potenju nog, ki vsebuje tudi protiglivično učinkovino. Izjemno pomembna pa je tudi higiena obutve, ki je raj za glivice. Zdravo stopalo v nedezinficirani obutvi kaj hitro pritegne glivice in ponovno smo na začetku poti.

Morda bi na samem začetku zadostovala samo krema in Akilene sprej za obutev. Premalo se zavedamo, da je higiena obutve izjemnega pomena, v primeru potenja stopal pa še toliko bolj. Najbolje, da poskusite in preverite sami. Z več informacij vam v branje predlagamo članek o prekomernem potenju

Sinu sem kupila puder, saj se mu močno potijo noge. Ali ga lahko uporabi večkrat na dan, recimo na morju, po obisku bazena? Ali ga lahko uporabi tudi na rokah? 

Za roke imamo drug izdelek, sprej proti prekomernemu potenju rok . Tega se lahko nanese dvakrat na dan. Puder v prahu za noge lahko nanesete 1–2-krat na dan. Drugače kot po navodilih proizvajalca vam ne smemo svetovati. Seveda pa lahko preizkusite sami.

Ali so kreme/spreji proti močnemu potenju nog primerni tudi za otroke?

Za otroke starosti nad 3 leta so primerni prenovljeni formuli kreme proti močnemu potenju nog in pudra v prahu za noge ter deo sprej za obutev. Za starost nad 6 let je primeren tudi deo gel proti močnemu potenju nog.

Kako odstraniti neprijeten vonj zaradi čezmernega potenja nog pri otroku?

Za odstranitev neprijetnega vonja samo sušenje mokre obutve ne bo zadostovalo. Priporočamo uporabo deo spreja za obutev

Imam težave z lupljenjem kože na stopalih. Vse dneve preživim na nogah, v supergah. Poleti so težave bistveno večje kot pozimi. Sumim, da se mi stopala potijo, ne da bi to posebej zaznala. Do sedaj mi še nobena krema ni zares pomagala. Prosim za nasvet.

Podoben primer smo imeli pri podplatih, ki so se čezmerno potili, a niti ne zelo močno. Če je pri vas podobno, vam najprej svetujemo dobro sušenje obutve. Izkoristite sonce in uporabo pudrov. Akileine vpojni puder v prahu stopala osuši, ustvari zaščitni film, vpija vlago, prepreči maceracijo in širjenje glivičnih okužb.

akileine solna kopel

Rdeča linija je namenjena negi utrujenih nog. Privoščite jim osvežilno kopel.

Katero kremo/gel/razpršilo mi priporočate za utrujene noge? Imam stoječe delo in velikokrat težke, boleče pekoče noge oziroma stopala. 

Odlična izbira za težke noge in za vse tiste, ki imajo stoječe pa tudi sedeče delo, je Fitogel. Če so noge res težke, svetujemo uporabo zjutraj in zvečer, sicer zadošča enkrat na dan. Dvakrat na teden svojim nogam privoščite tudi Osvežilno kopel za utrujene noge.

Katera krema je primerna za glivice? Čim sem bosa in je malo vlažno, jih takoj dobim.

Po vašem opisu bi vam svetovali Akileine kremo proti močnemu potenju stopal, ki vsebuje protiglivično učinkovino. Ne moremo pa z gotovostjo trditi, da je to prava izbira, saj poznamo več vrst glivic. Protiglivično učinkovino vsebujeta tudi Vpojni puder v prahu in Sušilni puder v spreju.

Pod prsti na nogi imam kožo, ki je videti kot glivice, čeprav ne gre za to. Noge se mi precej potijo, v službi sem veliko na nogah. Kako in s čim lahko odpravim to stanje, ki me moti, še posebej ko grem h kozmetičarki?

Svetujemo vam 14 dni uporabe Akileine Deo biaktivnega spreja, za njim pa Akileine kremo proti močnemu potenju stopal. Obenem priporočamo razkuževanje obutve z Akileine Deo sprejem za obutev. Koristne informacije o potenju stopal lahko najdete v članku Prekomerno potenje: kako si pomagati

Katere izdelke mi priporočate v primeru že razvitih glivic na koži stopal in na blazinicah na prstih na roki?

Na žalost za pomoč pri tovrstni težavi nimamo primernega izdelka. Imamo lak, ki bi zaustavil nadaljnjo rast glivic, ne bi pa jih pozdravil. Najbolje, da se za zdravljenje obrnete na medicinsko pedikerko oz. osebnega zdravnika, ki vam bo ustrezno svetoval oz. vas napotil naprej …

Nega rok

Na rokah imam suhe členke, ki me pečejo. Naredile so se mi prave ranice. Katero kremo mi priporočate?

Če imate kožo na rokah že močno napokano, vam za hitro pomoč in obnovo najprej priporočamo balzam Cicaleine. To je edina krema, ki pospešuje celjenje razpok. Uporabna je tudi za odpravljanje razpokane kože na petah in podplatih, celjenje ureznin in ragad, zato jo je vedno priročno imeti pri roki. Priporočamo kombinirano uporabo s kremama Vita Citral TR+ ali Vita Citral Hydra-defense. Katera je bolj primerna za vas, lahko preverite v članku Krema za roke – kako izbrati pravo.

krema vita citral hydra defense

Za optimalen učinek kremo Vita Citral Hydra-defense nanesite na roke zvečer, tik pred spanjem.

Kako kombinirati balzam Cicaleine in kremo Vita Citral Hydra-defense? Lahko nanašam oboje, drugo pod drugim ali kako drugače za kar najboljši učinek? 

Balzam Cicaleine uporabite za celjenje razpok oz. preventivo vsaj trikrat na teden, da preprečite nastanek razpok. Čezenj nanesite še kremo Vita Citral Hydra-defense. Če je vaša koža izrazito izsušena in hrapava, to naredite večkrat na dan, sicer po potrebi, vsaj enkrat na dan, da preprečite nadaljnjo suhost in hrapavost kože. Obvezno pa jo nanesite vsak večer pred spanjem, ko ne boste več močili rok, da kar najbolje izkoristite prednosti kreme. Ko bodo razpoke zaceljene, bo zadoščala Vita Citral Hydra-defense, balzam Cicaleine pa le po potrebi.

Katera krema za roke je najbolj primerna za sanacijo kože, ki je vse leto, še posebej pozimi, razpokane do krvi (od razkužil in fizičnega dela zunaj)? Kakšen je potek nege?

Popolna kombinacija sta Balzam Cicaleine in krema Vita Citral TR+. Najprej za obnovo napokane kože uporabite balzam Cicaleine. To je edina krema, ki pospešuje celjenje razpokane kože. Redko, v primeru res občutljive kože, se zgodi, da po uporabi balzama zapeče na mestih, kjer je več drobnih poškodb in ranic. Nego čez dan nadaljujte z uporabo kreme Vita Citral TR+, namenjeno negi kože v ekstremnih razmerah in za dejavnosti, kjer se veliko uporablja roke. Na koži naredi nemasten, nelepljiv zaščitni sloj in tudi ta celi razpoke. Zvečer, pred spanjem, ko si ne boste več močili rok, pa priporočamo še nanos kreme Vita Citral Hydra-defense v velikosti lešnika. Roke bodo “rešene” in zaščitene.

Vse kreme za roke, ki sem jih uporabljala do sedaj, so mastne (razumljivo). Zato mi ni prijetno, da puščam mastne sledi povsod (na mizi, tipkovnici, telefonu …). Imate v ponudbi kremo za roke, ki mojih rok ne bo mastila?

Najverjetneje vam bo ustrezala krema Vita Citral TR+, ki ima obliko nemastnega gela. Na koži pusti zaščitni film, ki ni masten ali lepljiv. Drugi predlog je krema Vita Citral Hydra-defense, ki pa jo morate pravilno uporabljati. Namenjena je intenzivnemu 24/7 vlaženju kože, zato je mastna. Da se izognete puščanju mastnih odtisov, vam svetujemo večerni nanos, tik pred spanjem, ko rok ne boste več močili. S tem boste optimalno izkoristili njeno delovanje, hkrati pa ne boste puščali sledi. Več informacij o kremah si lahko preberete v članku Krema za roke – kako izbrati pravo.

Sin ima pozimi in v mrazu hrbtno stran rok zelo razpokano, koža je suha, včasih celo zakrvavi. Katero kremo bi mu priporočili? 

Priporočamo Balzam Cicaleine in kremo Vita Citral TR+. Najprej nanos balzama, da zaceli razpoke, čezenj pa kremo, ki bo poskrbela za poškodovano in izsušeno kožo. 

Hči ima zelo suho kožo na komolcih. Dermatologinja pravi, da ni dermatitis ali kakšna druga kožna bolezen. Kreme, ki jih je dobila, ji ne pomagajo. Preizkusila je tudi druge, a ji nobena ne pomaga. Imate morda vi kakšno, ki bi ji jo priporočili?

Težko imenujemo pravo, saj so odzivi uporabnikov zelo različni. Nekateri z atopijskim dermatitisom uporabljajo kremo Vita Citral TR+ in so zadovoljni. Drugi za komolce uporabljajo Balzam Cicaleine, čeprav je namenjen razpokam, in jim pomaga. Pišite nam na info@lepoteka.si, da vam pošljemo vzorce in boste sami preizkusili, kaj ji ustreza.

Mraz

Akilwinter scaled

Akilwinter nudi celovito zaščito kože, občutljive za mraz. Nanesite jo pod sončno kremo.

Sin ima na ličkih in bradi rdečkasto kožo, podobno mozoljčkom, hkrati pa je videti suha. Pravi, da se v vrtcu pred spanjem z dekico “drgne”, ker ga srbi. Predvidevam, da gre za reakcijo na mrzlo-tople temperature. Ali je krema Akilwinter primerna tudi za petletnike? 

Če je razlog mraz, bo krema Akilwinter pomagala. Primerna je za otroke od tretjega leta starosti dalje. V primeru, da je koža zaradi mraza že razdražena in poškodovana, lahko krema ob prvem nanosu malce zapeče. Svetujemo, da v mrzlih mesecih pravočasno poskrbite za zaščito, da bo otroška koža zdrava in lepa čez celo zimo. 

Kako si na obraz nanesem kremo Akilwinter, glede na to, da vedno uporabljam tudi sončno kremo s SPF?

Najprej nanesite kremo Akilwinter, nad njo pa sončno kremo z zaščitnim faktorjem.

Sem smučarska učiteljica in še vedno nisem našla prave kreme zase. Kaj priporočate za sonce, ne samo mraz? Je kaj od tega v kombinaciji mraz + sonce? 

Predlagamo vam kombinirano uporabo kreme Akilwinter, čez katero nanesete zadostno količino Sončne kreme SPF 50 ali SPF 30. Za zaščito ustnic pred vetrom, mrazom in soncem pa uporabo Vita Citral stika SPF 30. Pri slednjih dveh ne pozabite na ponoven nanos – glede na čas, ki ga preživite na snegu.

Nega ustnic

Je kateri od vaših balzamov za ustnice primeren tudi za otroke?

Izmed vseh štirih izdelkov za ustnice so za otroke od 3. leta dalje primerni trije iz linije Vita Citral: Stik Vita Citral SPF 15 , Stik Vita Citral SPF 30 in Balzam Vita Citral TR+. Vsi trije ustnice zelo učinkovito vlažijo in obnavljajo. Razlika med njimi je v načinu nanosa (stik ali balzam), zaščiti pred soncem (SPF 15 ali 30) in vaših potrebah glede pogostnosti nanosa. Pri balzamu Vita Citral TR+ skrb za pogoste nanose odpade, saj naredi dolgo obstojen film, ki ustnicam podari lep in nelepljiv sijaj. Odličen je tudi kot podlaga pod rdečili za ustnice.

V čem je razlika med stikoma Vita Citral SPF 15 in 30? 

Po sestavinah sta si precej podobna, le da je formula Vita Citral SPF 30 novejša in izpopolnjena. Oba nudita UVA + UVB zaščito, glavna razlika je v njuni stopnji. SPF 30 nudi višjo zaščito kot SPF 15, kar pomeni, da blokira večjo količino UVB-žarkov, ki povzročajo sončne opekline. Za učinkovito zaščito pri veliki izpostavljenosti soncu, npr. pri višinskem soncu v visokogorju, je bolj priporočljiva uporaba SPF 30, torej stika Vita Citral SPF 30.

Drgnenje kože

krema nok

Za učinkovito zaščito pred odrgninami in žulji s kremo NOK ne pozabite na redne reaplikacije.

Kaj priporočate za preprečevanje odrgnin na stegnih poleti med hojo?

Za preprečevanje tovrstnih in podobnih odrgnin na telesu priporočamo kremo NOK. Za pravi učinek ne pozabite na ponoven nanos na vsake dve do tri ure.

Kakšna je pravilna uporaba kreme NOK, ko se potiš in je vroče?

Pomembno je, da jo na mesta, kjer lahko pride do trenja kože, nanesete na dve do tri ure. Kremo razmažite, da se dobro vpije v kožo. Ob dovolj pogostem nanašanju kljubuje soncu, morski vodi, znoju. Mnogi uporabniki se pred maratoni ali dolgimi pohodi začnejo mazati tudi dva do tri tedne prej, da tako zmehčajo in obenem okrepijo kožo.

Ali krema proti odrgninam pomaga tudi, ko se ti stegna drgnejo in si v oblekici in ko imaš noge prepotene oz. ravno posušene, ko prideš s kopanja?

Da. Krema NOK pomaga tudi pri kopalkah, v čevljih … Povsod tam, kjer se drgne koža ob kožo ali material ob kožo. Priporočamo, da se z njo namažete, preden boste kožo izpostavili trenju.

Hči trenira gimnastiko in ima nonstop žulje na dlaneh. Bi jih lahko mazala s kremo NOK?

Težko zatrdimo, da bo pomagalo, saj so pritiski drugačni kot pri hoji in drgnjenju. Lahko vam pošljemo vzorčke in preverite učinek.

Nega las

Ali sta losjon za krepitev las in balzam za lase primerna tudi za uporabo pri hčerki, stari 5 oz. 6 let? Ima zelo redke in tanke lase. 

Balzam za lase je primeren za otroke od 3. leta starosti naprej, medtem ko je losjon namenjen samo odraslim. 

Odločam se za nakup šampona za lase, pa me zanima, ali imate možnost nakupa vzorčkov? Rada bi videla, ali se bo obnesel, saj imam “zakompliciran” tip las.

Sicer nimamo vzorcev za prav vse naše izdelke, za šampon, ki bi bil primeren za vaše lase, pa ga imamo. Pošljite nam svoje podatke na info@lepoteka.si, da se lahko dogovorimo za prevzem.

Je treba šampon za krepitev las – za ženske uporabljati kot kuro ali je namenjen redni uporabi? Težave imam z izpadanjem, moji lasje pa so tudi tanki.

V tem primeru vsekakor svetujemo redno uporabo Šampona za krepitev in proti izpadanju las. Šampon je odlična izbira tudi za vse tiste, ki želijo ohraniti močne, zdrave in goste lase.

ecrinal sampon za krepitev las scaled

Odlična izbira za vse, ki želijo ohraniti močne, zdrave in goste lase.

Nega nohtov

Med vašimi TOP produkti sem zasledila lak proti grizenju nohtov. Bo pomagal tudi pri otrocih, ki cuzajo prst? 

Seveda bo pomagal. Poskrbeti pa morate za ponoven nanos, vse dokler razvada ni odpravljena.

Če med odgovori niste našli takega, ki bi vam bil v pomoč, nas lahko kontaktirate na info@lepoteka.si.

Deli novico:

10 % popusta pri nakupu!

Prijavite se na e-novice in prejmite 10 % popusta pri prvem nakupu.

S prijavo se strinjate s pogoji poslovanja trgovine Lepoteka. Koda ne velja na znižane izdelke.

Nadaljujte branje

Na sliki je par belih športnih copat. Iz vsakega visi ena uporabljena nogavica bež barve. Podlaga so tla iz laminata, sivo rjavega odtenka.

Potenje nog in primerna nega

Močno potenje nog je lahko nadležno, vendar obstajajo učinkovite rešitve, ki ga pomagajo krotiti. Obvladovanje in hkratno ohranjanje zdrave kože stopal je učinkovito le z redno osebno higieno, izbiro primernih nogavic in obutve ter s pravo izbiro izdelkov.

Preberi zapis
Nega stopal: na sliki je bosa leva noga in viden del hlačnice rdeče kariraste pižame. Noga je položena na kavč bež barve, na njej je desna roka, ki maže kremo po notranji strani stopala. Ob njej je modra tuba z negovalno kremo.

Nega stopal – kako izbrati pravo?

Pri negi kože veliko pozornosti posvečamo rokam. Kako pa je z nego naših stopal? Čeprav se stopala večino leta skrivajo v nogavicah in obutvi, nanja ne smemo pozabiti. Skrbite za suho in trdo kožo stopal skozi vse leto.

Preberi zapis

Sledite nam na