Nega obraza

Izberite kategorijo izdelka
 • CE BaumeLevresEtuiTube HD

  Balzam za ustnice Lift&Pulp

  16,40 
  Dodaj v košarico
 • CRNA MASKARA ZA KREPITEV TREPALNIC

  Črna maskara za krepitev trepalnic

  16,30 
  Dodaj v košarico
 • GEL ZA KREPITEV TREPALNIC IN OBRVI

  Gel za krepitev trepalnic in obrvi

  14,90 
  Dodaj v košarico
 • STIK za ustnice 1

  Stik za ustnice

  4,20 
  Dodaj v košarico
 • BALZAM ZA USTNICE

  Balzam za ustnice

  7,20 
  Dodaj v košarico
 • AKILWINTER® zascita pred mrazom 1

  Akileine Akilwinter, zaščitna krema za mraz in veter

  9,10 
  Dodaj v košarico

Zakaj uporabljati izdelke za nego obraza?

Razvajajte svojo kožo z vrhunsko monaško kozmetiko, ki se izdeluje že več kot75 let. V poplavi kozmetičnih izdelkov je včasih težko najti in izbrati prave izdelke zase. V naši ponudbi boste našli peščico izdelkov, namenjenih predvsem negi obrvi in trepalnic ter ustnic.

Za suho kožo na obrazu in izrazito suho kožo na licih pozimi pa je kot prva pomoč na voljo krema Akilwinter, ki bo ob redni uporabi vašo kožo zelo hitro nahranila in ji povrnila mehkobo.

Kako izbrati pravi izdelek glede na svoje težave?

Nega obraza je še posebno pomembna  pozimi, ko je koža na licih izpostavljena mrazu, vetru in vlagi. Zaščitite jo s kremo Akilwinter, ki z naravnimi učinkovinami kožo zaščiti, neguje in jo ohranja mehko.

Zaščitite in negujte tudi svoje ustnice, ki so zelo izpostavljene različnim dejavnikom (mraz, veter, sonce). Za vsakodnevno uporabo izberite stik za ustnice, ki jih bo nahranil s karitejem in vitaminom E. Če pa so vaše ustnice še posebno suhe in razpokane, izberite balzam VitaCitral TR s čebeljim voskom, ki bo na ustnicah ustvaril tanek nelepljiv film.

Če si želite gostejše in daljše obrvi in trepalnice, izberite gel za krepitev, ki ponuja celovito nego in je primeren tudi za zelo občutljive oči. Na voljo imamo tudi črno maskaro, ki prav tako krepi in neguje trepalnice.

Za boljši oprijem ličila pred nanašanjem šminke in mehkobo ustnic uporabite balzam Lift&Pulp.