Ljubezen na prvi dotik

Ko sem prvič preizkusila izdelke Laboratoires Asepta, sem se vanje zaljubila na prvi dotik. Čudovito je bilo občutiti lahkost in nežnost izdelkov in se čuditi, kako močno lahko pomagajo. Moja suha koža je postala mehka, nežna in sijoča, noge lahke, povsem razcepljeni nohti, utrujeni od stalnega geliranja, pa so si povrnili moč in zablesteli v naravni lepoti. Ni čudno, da na te izdelke že 80 let prisegajo v Monaku!

Takoj sem vedela, da želim to znamko približati družini, prijateljem, kolegom in navsezadnje vsej Sloveniji. Začetki niso bili lahki, saj sem prvi dve leti posel opravljala ob redni službi. Ves prosti čas sem namenila razvoju podjetja, iskanju in utrjevanju prodajnih poti in izobraževanju.

Pred desetimi leti pa sem na dopustu prebirala knjigo Življenje je za po****it prekratko avtorice Janet Street-Porter in tedaj mi je postalo jasno: če hočem imeti čas za družino in se želim ukvarjati s tistim, kar mi narekuje srce, se moram popolnoma posvetiti slednjemu.

Bernarda Babnik Lepoteka

Bernarda Babnik, imetnica ekskluzivne licence Laboratoires Asepta za Slovenijo

Od tedaj je Egida Plus moja edina služba, približati izdelke Laboratoires Asepta čim več Slovencem pa moje poslovno poslanstvo, osebni izziv in neskončno zadovoljstvo.

Kakovost izdelkov me vedno znova navduši – toda še veliko bolj me z energijo navdihujejo stranke, ki me pokličejo in povejo, kako zelo so jim izdelki pomagali.

Nikoli ne bom pozabila, kako obupana in nato srečna je bila mama najstnice s hudimi težavami zaradi potenja nog. Poskusili sta vse, kar se je dalo, skoraj že obupali, potem pa odkrili Akileinovo kremo proti potenju nog , ki je pomagala odpraviti težave s čezmernim potenjem in neprijetnim vonjem.

Spominjam se kolesarja, navajenega odrgnin in vdanega v usodo, češ, saj se ne da nič storiti – potem pa smo na Pohorju predstavljali izdelke športne linije in je odkril kremo Nok. Zdaj pravi, da brez nje preprosto ne more več na kolo.

Smejala sem se, ko je prijatelj po izletu in pohajkovanju po pariških ulicah omenil, kako zelo so ga pekle noge, vendar je v lekarni odkril čudovit gel za ohladitev nog, ki bi ga moralo imeti vsako gospodinjstvo – in pokazal »naš« ledeni gel iz rdeče linije. Zdaj ga kupuje pri nas.

Vesela sem, da naša krema Akilwinter® pozimi ščiti vso družino pred ozeblinami in preprečuje srbečico in suho kožo zaradi mraza, zato so njeni člani lahko dalj časa zunaj.

Ena najpomembnejših motivacij pa je, da so naše kreme dostopne tudi bolnikom s sladkorno boleznijo, kajti nega nog sladkornih bolnikov je izjemnega pomena – temu v Laboratoires Asepta namenjajo veliko pozornosti, izdelki pa res učinkujejo.

Še bi lahko naštevala, vendar raje predlagam, da izdelke preizkusite sami – pri vsakem nakupu vam priložimo tudi poskusni vzorček izdelka – in se tako sami prepričajte o kakovosti.

In kateri izdelki so najbolj očarali mene?

Srečna sem, ko vidim, kako zasijete v naravni lepoti.

Zato je pred vami spletna trgovina, zato širim mrežo prodajnih mest v lekarnah in izbranih kozmetičnih salonih. V Laboratoires Asepta že več kot 80 let vlagajo v raziskave, razvoj in inovacije, preverjeno učinkovite sestavine in vrhunsko opremo, da ste lahko lepi na najbolj zdravi način.

Zdaj si lahko tudi doma privoščite vrhunsko nego, kakršna je na voljo v profesionalnih salonih, s priznano visokokakovostno dermokozmetiko Laboratoires Asepta iz Monaka.

Vabljeni!

P. S.: Če imate kakšno vprašanje, pa sem vam z veseljem na voljo! Svoje strokovno znanje nenehno izpopolnjujem, tesno pa sodelujem tudi s farmacevti iz Laboratoires Asepta, da vam lahko ponudim odgovor in rešitev vaših težav iz prve roke.

Bernarda Babnik, imetnica ekskluzivne licence Laboratoires Asepta za Slovenijo in direktorica podjetja Egida plus d.o.o.

Izkušnje uporabnikov

Vsako mnenje je pomembno

Vsako mnenje nam veliko pomeni, zato nam lahko vaše pohvale in pripombe sporočite na mail info@lepoteka.si ali na mobilni telefon 030 322 500. Dosegljivi smo vsak delovni dan od 8:00 do 16:00.