Brezplačna poštnina pri nakupih nad 50€.

Brezplačna poštnina pri nakupih nad 50€.

Zakaj je pomembna vsakodnevna nega stopal?

Kdaj pomislimo na stopala? Iskreni odgovor je, da se nanje spomnimo šele spomladi in poleti, ko nosimo odprto obutev. Čez zimo, ko so stopala skrita očem, pogosto pozabljamo na njihov videz in nego. Ne motijo nas suha, trda, razcefrana koža, razpokane pete, da o glivičnih nohtih sploh ne govorimo. Nihče ne vidi naših nog, zato skrb zanje odrinemo na stran.

Redna nega stopal ni pomembna le zaradi lepega videza, temveč je nuja, če želimo noge ohraniti zdrave in v dobri kondiciji. Nosijo nas vse življenje in pomembno je, da so zdrave in v dobri kondiciji.

Naj se na noge ne spomnimo le, ko nas zabolijo, ko se vraste noht, ko zaradi grobe razpokane kože na petah trgamo nogavice, ko imamo glivične nohte in jih želimo ta trenutek pozdraviti! Ko so naše noge zaradi močnega potenja tako mokre, kakor da bi stali v lavorju vode – in vonj, ta vonj prepotenih nog, ko si ne upaš sezuti čevljev na obisku!

K redni negi in higieni stopal ne spada le umivanje nog, temveč tudi vsakotedensko odstranjevanje suhe, trde in poroženele kože in nato nanos vlažilne kreme, ki kožo stopal oskrbi s potrebno količino vlage ter jo zaščiti pred izsušenostjo. K negi prispevajo tudi pravilno pristriženi nohti. Kljub vsakodnevni negi stopal je obisk pedikerja pomemben, da nas pouči in strokovno poskrbi za stopala ter svetuje o nadaljnji negi. Da bomo dlje imeli lepa in zdrava stopala, je izjemno pomembna pravilna izbira obutve. Na kopališču in v savni pa noge obvezno zaščitimo z natikači, da preprečimo okužbe z glivicami.

Za spočite in zdrave noge pa jim enkrat na teden privoščimo solno kopel, ki sprosti in osveži noge ter jih nežno odišavi.

Da bo izbira izdelkov za nego nog in stopal lažja, pobrskajte med izdelki za nego nog in stopal.

Deli novico:

Do 5 % popusta pri nakupu!

Vpišite svoj email in premjite do 5 % popusta pri prvem nakupu.

S prijavo se strinjate s pogoji poslovanja trgovine Lepoteka. Koda ne velja na znižane izdelke.

Nadaljujte branje

Sledite nam na

Paket za dišeča stopala

Pridobite dodatni 10% popust pri nakupu paketa s kodo POMLAD.

V košarico vnesite kodo POMLAD in ob nakupu nad 10 eur se vam bo odštel 10% popust.