Brezplačna poštnina pri nakupih nad 30€.

Brezplačna poštnina pri nakupih nad 30€.

Akileine gobica za odstranjevanje trde kože stopal

4.9/5
5 ocen

Brezplačen vzorček enega od izdelkov

Gobica Akileine® je skupaj s solno kopeljo Akileine® profesionalna in učinkovita rešitev za odstranjevanje poroženele in hrapave kože oziroma odmrle celice povrhnjice.

Odstrani grobo kožo.
Zagotovi optimalno vpojnost in učinek negovalnih izdelkov Akileine®.
Uporaba enkrat tedensko pod tekočo vodo.

Količina:

1 gobica

5,60 

Kupci so izbrali tudi:

GOBICA ZA ODSTRANJEVANJE TRDE KOŽE – profesionalna rešitev za stopala brez poroženele in grobe kože

Pripravite si solno kopel Akileine® . Namočite stopala in z gobico plast za plastjo odstranite poroženelo in hrapavo kožo oziroma odmrle celice povrhnjice. Za popoln učinek nanesite na stopala vlažilne izdelke za nego stopal Akileine®, ki kožo ščitijo pred izsušenostjo in grobostjo. Po uporabi gobice je koža stopal gladka in mehka.

 

Ključne prednosti:
  • Nežno odstrani odmrle celice povrhnjice.
  • Optimizira vlažilno nego Akileine®.
  • Lahko se uporabi enkrat tedensko pod tekočo vodo ali v solni kopeli.
  • Za manj pogosto uporabo uporabite kremo piling.

 

 

 

Stopite v prihodnost s samozavestnim in lahkotnim korakom.

 

 

Aktivne učinkovine:

poliuretan (patentirani material)

 

Zakaj deluje?

Poliuretan: z zrnci v obliki diamanta odstrani odmrle celice povrhnjice.

 

V solni kopeli ali pod tekočo vodo nežno odstranite odmrle celice povrhnjice. Nego končajte z nanosom vlažilne kreme. Koža postane nežna in mehka.

1. Plačilo

Ponudnik omogoča naslednje načine plačila:


– Po povzetju (plačilo z gotovino ob prevzemu blaga). Plačilo se opravi kurirju Pošta Slovenije, ko pripelje paket. Če se pri dostavi karkoli zaplete, vas bo kurir poklical, da se dogovorita za prevzem, če vas ne bo doma, pa vam bo pustil sporočilo o prispeli pošiljki s kontaktnimi podatki in z informacijami, v kateri poslovalnici Pošte Slovenije vas čaka paket (prevzamete ga lahko z osebnim dokumentom in s številko paketa). Pred dostavo pa boste prejeli tudi mail s predvidenim časom dostave.


– Po predračunu (z nakazilom na TRR). V kolikor se odločite za plačilo po predračunu (na TRR) vam bomo blago poslali, ko boste poravnali račun, ki ga boste prejeli po elektronski pošti.


– Plačilo s plačilno kartico: Egida Plus d.o.o. uporablja Stripe za spletno plačevanje. Stripe je priljubljen plačilni procesor namenjen procesiranju kreditnih kartic. Plačilo preko Stripe je izredno varno, izvedeno z vrhunsko zaščito, v skladu z zakonom Evropske unije o zaščiti spletnega plačevanja.
V spletni trgovini je mogoče plačilo z naslednjimi plačilnimi karticami: Maestro, MasterCard, Visa.

 

2. Poštnina in dostava

Pakete dostavlja Pošta Slovenije. Kupec krije poštnino sam, če je znesek nakupa nižji od 30€, v nasprotnem primeru je poštnina brezplačna. Strošek dostave je 3,05 € in se bo izpisal ob zaključku vašega naročila. Plačilo po povzetju se zaračuna dodatno v višini 1,92 eur.

 

Produkte, ki so na zalogi vam bomo dostavili v treh do petih delovnih dneh od naročila. Produkte, ki jih ni na zalogi vam bomo dostavili v roku 15 do 20 delovnih dni. V tem primeru boste o daljšem dobavnem roku obveščeni po elektronski pošti. V kolikor produkta več ne bo v asortimanu, vas bomo o tem obvestili po elektronski pošti.

Mnenja uporabnikov

Zelo dobra in kvalitetna krema!

Kremico Nok mi je priporočila Petra. Rekla je: »Potestiraj, ker si kolesarka, in mi povej, kako se obnese. Iskreno – pri prvi uporabi sem razumela, zakaj je bila sama tako navdušena nad kremo. Je lepo mazljiva in opravlja funkcijo več kot odlično. Povem lahko tudi, da se super spere z blazine na kolesarskih hlačah. Uporabljam jo tudi za obutev in sem tako brez žuljev.

Maruša

Odlična rešitev za kolesarje

Klasični problem kolesarjev. Krema odlično opravi svoje delo, uporabljam jo skoraj vsakodnevno, največ na daljših kolesarskih turah.

Rok

Zelo dobra in kvalitetna krema!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed lacinia eleifend hendrerit. Vivamus at efficitur ante. Praesent non auctor dui, non ultrices diam. Nullam nec porta erat.

Petra Slapar

Zelo dobra in kvalitetna krema!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed lacinia eleifend hendrerit. Vivamus at efficitur ante. Praesent non auctor dui, non ultrices diam. Nullam nec porta erat.

Petra Slapar

Oddajte svoje mnenje

Vsako mnenje nam veliko pomeni, zato nam lahko vaše pohvale in pripombe sporočite na mail info@lepoteka.si ali preko spletnega obrazca spodaj.

Sledite nam na