Brezplačna poštnina pri nakupih nad 30€.

Brezplačna poštnina pri nakupih nad 30€.

Akileine sports, hladilno pršilo ICE s takojšnjim učinkom na modrice in otekline

5/5
5 ocen

Brezplačen vzorček enega od izdelkov

Profesionalna rešitev za modrice in otekline kot posledice športne dejavnosti s pogostimi fizičnimi stiki in udarci. Močno hladilno učinkuje in v trenutku ohladi mesto udarca.

Močno hladilno delovanje.
Nadomestilo za led.
V trenutku ohladi mesto udarca.

Količina:

400 ml

15,20 

Kupci so izbrali tudi:

HLADILNO PRŠILO ICE – profesionalna rešitev proti nastanku modric in oteklin

Intenzivno hladilno pršilo se uporabi za (športne) dejavnosti s pogostimi fizičnimi stiki in udarci. S svojim močnim hladilnim učinkovanjem –69,2 °C je dobro nadomestilo za led. Hladilno pršilo ICE je popolno sredstvo za pomiritev vsake bolečine, ki nastane zaradi udarcev in trkov. Močno hladilno učinkuje in v trenutku ohladi mesto udarca.

Ključne prednosti:
  • Močan hladilni učinek.
  • V trenutku ohladi mesto udarca -69,2 °C.
  • Je nadomestilo za led.
  • Pomiri bolečino zaradi fizičnega stika ali udarca oziroma trka.

 

 

 

Razpršite na kožo z razdalje 15 cm največ 5 sekund, da se ne pojavijo ozebline, v primeru njihovega nastanka takoj nehajte pršiti. Po potrebi pršenje ponovite.

Opozorilo: Ne pršite po ranah, očeh in sluznicah. Nehajte pršiti, če nastane lokalna ozeblina.

Ni primerno za otroke, mlajše od 12 let.

 

 

Butane, Isobutane, Propane, Methylal, Parfum (Fragrance), Paraffinum Liquidum (Mineral Oil), Prunus Armeniaca (Apricot) Kernel Oil, Arnica Montana Flower Extract.

1. Plačilo

Ponudnik omogoča naslednje načine plačila:


– Po povzetju (plačilo z gotovino ob prevzemu blaga). Plačilo se opravi kurirju Pošta Slovenije, ko pripelje paket. Če se pri dostavi karkoli zaplete, vas bo kurir poklical, da se dogovorita za prevzem, če vas ne bo doma, pa vam bo pustil sporočilo o prispeli pošiljki s kontaktnimi podatki in z informacijami, v kateri poslovalnici Pošte Slovenije vas čaka paket (prevzamete ga lahko z osebnim dokumentom in s številko paketa). Pred dostavo pa boste prejeli tudi mail s predvidenim časom dostave.


– Po predračunu (z nakazilom na TRR). V kolikor se odločite za plačilo po predračunu (na TRR) vam bomo blago poslali, ko boste poravnali račun, ki ga boste prejeli po elektronski pošti.


– Plačilo s plačilno kartico: Egida Plus d.o.o. uporablja Stripe za spletno plačevanje. Stripe je priljubljen plačilni procesor namenjen procesiranju kreditnih kartic. Plačilo preko Stripe je izredno varno, izvedeno z vrhunsko zaščito, v skladu z zakonom Evropske unije o zaščiti spletnega plačevanja.
V spletni trgovini je mogoče plačilo z naslednjimi plačilnimi karticami: Maestro, MasterCard, Visa.

 

2. Poštnina in dostava

Pakete dostavlja Pošta Slovenije. Kupec krije poštnino sam, če je znesek nakupa nižji od 30€, v nasprotnem primeru je poštnina brezplačna. Strošek dostave je 3,05 € in se bo izpisal ob zaključku vašega naročila. Plačilo po povzetju se zaračuna dodatno v višini 1,92 eur.

 

Produkte, ki so na zalogi vam bomo dostavili v treh do petih delovnih dneh od naročila. Produkte, ki jih ni na zalogi vam bomo dostavili v roku 15 do 20 delovnih dni. V tem primeru boste o daljšem dobavnem roku obveščeni po elektronski pošti. V kolikor produkta več ne bo v asortimanu, vas bomo o tem obvestili po elektronski pošti.

Mnenja uporabnikov

Oddajte svoje mnenje

Vsako mnenje nam veliko pomeni, zato nam lahko vaše pohvale in pripombe sporočite na mail info@lepoteka.si ali preko spletnega obrazca spodaj.

Sledite nam na